Läppförstoring

Läppförstoring och läppkontur

För att markera och framhäva sina läppar kan man göra fillersbehandling med hyaluronsyra. Man kan dels göra läppförstoring för att få större och fylligare läppar men också enbart fylla konturen för att markera läpparna och få bort smårynkor i läppkonturen.

 

Rynkbehandling med hyaluronsyra

Rynkbehandling med hyaluronsyra, även kallat fillers, är något för dig som vill förbättra ditt utseende på ett  naturligt och diskret sätt. Behandlingen är dessutom skonsam, effektiv och ger ett hållbart resultat. Rynkbehandling med fillers föryngrar och fräschar upp ditt utseende genom att återfukta, släta ut och bevara ungdomlig spänst och lyster.

 

Teosyal hyaluronsyra

Det finns många olika typer av Hyaluronsyra. I våra behandlingar såväl rynkbehandling som läppförstoring använder vi oss uteslutande av hyaluronsyra från Teosyal. Det som kännetecknar Teosyal är en genomgående hög kvalitet på produkterna vilket ger en säker och effektiv behandling med få biverkningar.

Teosyal hyaluronsyra är en 100% hyaluronsyrebaserad icke animalisk resorberbar filler, en optimal rynkbehandling och unik antiaging lösning som reducerar rynkor, återskapar volym och föryngrar huden på djupet.

 

Vad är hyaluronsyra?

Hyaluronsyra finns naturligt i vår kropp. Dess främsta uppgift i huden är att hålla den fuktig, ge volym, samt att bidra till bildandet av ny vävnad. När vi åldras minskar mängden hyaluronsyra i kroppen, detta gör att huden tappar sin ungdomliga spänst och lyster och det uppkommer rynkor. Tesosyal fillersbehandling kompenserar detta genom att tillföra hyaluronsyra som bygger upp, återfuktar, slätar ut och föryngrar hudens struktur.

 

Vad kan behandlas med fillers?

Vanliga områden för rynkbehandling med fillers är bekymmersrynkan, kråkssparkar, ledsna mungipor och rökrynkor. Man kan också behandla läppkonturen och göra läppförstoring med hyaluronsyra.

 

Gör fillersbehandling ont?

Behandlingen går snabbt och man får bedövning innan så den är i stort sett smärtfri.

 

Hur länge håller resultatet av en fillersbehandling?

Resultatet håller länge, ca 8-12 månader, men för att få bästa resultat rekommenderas en första uppföljning efter 6 månader och därefter en gång om året.

 

Att tänka på inför fillersbehandlingen

Biverkningar är väldigt sällsynta men kan förekomma. De vanligaste biverkningarna är ömhet, svullnad, rodnad och blåmärken på och i direkt anslutning till injektionsstället. Vissa områden är mer känsliga för svullnad än andra, framförallt när det gäller läppförstoring och behandlingar intill ögonen. Tänk på att vissa läkemedel och kosttillskott, t ex inflammationsdämpande värktabletter, blodförtunnande medel, C-vitamin och Omega-3 ökar risken för blåmärken och bör om möjligt avstås helst 7-10 dagar innan behandlingen.

I mycket ovanliga fall kan allergi och överkänslighetsreaktioner förekomma.

Du ska inte genomgå en fillersbehandling om du är allergisk mot lidokain ( bedövningsmedel), har en pågående hudinfektion vid injektionsområdet, är gravid eller ammar. Du ska inte göra läppförstoring om du har ett aktivt munsår.

Boka tid eller en kostnadsfri konsultation