Hyalift

Hyalift är en skinbooster och kan liknas vid en ansiktsbehandling från insidan där hyaluronsyra injiceras i huden för att återfukta och skapa lyster. Hyalift innehåller förutom hyaluronsyra även 16 aminosyror, 6 polyfenoler och 6 antioxidanter vilket gör att den även förbättrar hudens struktur och har en hudföryngrande effekt. Huden återfuktas samtidigt som produktionen av kollagen stimuleras, detta ger en uppstramning av huden och skapar ett fint glow.

Hyalift är ett perfekt komplement till vanlig fillers som jobbar mer från grunden med att återställa volym, men inte kommer åt det översta hudlagret och dom små fina linjerna som bildas där. Genom regelbunden behandling med Hyalift får man en direkt förbättring av det översta hudlagret men även en mer långsiktig effekt som förebygger uppkomsten av rynkor. 

Behandlingen kan göras dels som en kur med 3 behandlingar under 3 månader men går också bra att göra som uppfräschning, underhåll och komplement till vanlig filler 2 ggr per år. 

Behandlingen gå snabbt och utförs genom små ytliga stick i ansikte, hals och dekolletage beroende på vad man önskar. Behandlingen är relativt smärtfri men det finns risk att man kan få små blåmärken som kan sitta i några dagar. Dagen efter går det bra att sminka över märkena så det brukar inte vara några problem att återgå till sitt arbete. 


Behandlingseffekter

Återfuktande – Hyaluronsyra av hög kvalitet som binder fukt på djupet 

Åtstramande – De aktiva ingredienserna stimulerar till kollagenbildning vilket ger en åtstramning av huden 

Vårdande – Ingredienser med encoctail av Aminosyror och antioxidanter skyddar, stärker och reparerar tidigare uv skador i huden. 

Förebygger ålderstecken – Genom hög halt av hyaluronsyra och kollagenstimulereande aminosyror förebygger och bromsar man åldersprocessen


ATT TÄNKA PÅ INFÖR BEHANDLINGEN

Du ska inte ha pågående infektion eller feber

Du får inte vara gravid eller ammande

För att minska risken för blåmärken och svullnad är det bra att undvika smärtstillande och antiinflammatoriska läkemedel samt omega 3 ca 1 vecka innan behandlingen.


ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN

Efter behandlingen kan du återgå till ditt liv som vanligt. Men det är bra om du kan undvika beröring och smink på det behandlade området ca 6 tim för att minska risken för infektion.

Du bör också undvika träning, alkohol, bastu och direkt solljus det första dygnet för att inte utsätta huden för ytterligare påfrestning.

Boka tid eller en kostnadsfri konsultation