Ultra V PDO

Ultra V PDO-injektion är en patenterad och unik injektionsbehandling som möjliggör kraftfull kollagenstimulering. En säker behandling med endast ett fåtal nålstick och minimal återhämtning. Behandlingen åstadkommer kollagenstimulering, huduppstramning och hudföryngring och förbättrad hudstruktur.

Produkten som injiceras PDO (polly) är ett beprövat material som använts inom medicinska sammanhang i decennier. Därmed finns vetenskapliga studier samt långvarig uppföljning på PDO som material inom både medicinska och estetiska sammanhang. Materialet är fullständigt biologiskt nedbrytbart och det har inte förekommit några allergiska reaktioner i samband med behandlingen.


Behandlingseffekter

Ultra V PDO-injektion syftar till att stimulera hudens egen kollagenaktivitet för att återskapa spänst, elasticitet och en fastare hud.
på så sätt kan en uppstramande effekt uppnås. Effekten av PDO-injektion behandling har således ett helt annat syfte än fillers med hyaluronsyra som i regel används för att skapa volym och återfukta snarare än stimulering av hudens bindväv.
De båda behandlings alternativen utgör därför ett bra komplement till varandra

– Återskapa spänst
– Elasticitet
– Fastare hud
– Huduppstramning
– Hudföryngring


Att tänka på inför behandlingen

Du ska inte ha pågående infektion eller feber

Du får inte vara gravid eller ammande

För att minska risken för blåmärken och svullnad är det bra att undvika smärtstillande och antiinflammatoriska läkemedel samt omega 3 ca 1 vecka innan behandlingen.


Att tänka på efter behandlingen

Efter behandlingen kan du återgå till ditt liv som vanligt. Men det är bra om du kan undvika beröring och smink på det behandlade området ca 6 tim för att minska risken för infektion.

Du bör också undvika träning, alkohol, bastu och direkt solljus det första dygnet för att inte utsätta huden för ytterligare påfrestning.

Boka tid eller en kostnadsfri konsultation